Beoordeling 9.8 gebaseerd op 53 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Interart Interieurs

Door onze unieke combinatie van ambachtelijke meubelmakerij, eigen stoffeerderij, interieuradvies en eigentijdse woonwinkel zijn wij in staat uw droom interieur te maken.

Wij maken:
Kasten, tafels, banken, fauteuils, stoelen, dressoirs, boekenkasten,zuilen,etc.
In massief hout, plaatmateriaal, onbewerkt, gelakt, in de olie of was of dekkende kleuren 
U kunt terecht bij ons voor:
Maatmeubels, loogwerk, renovatie, herstoffeering, advies, interieur en/of meubelontwerp, spuitwerk, straalwerk en restauratie.

In onze monumentale panden in Amstenrade en simpelveld vind u in totaal  ruim 2500 m2 sfeervolle en inspirationele meubelen,
in een menging van Modern, Lifestyle, Landelijk, Antiek en Classic tot eigentijds .
Wij kunnen U ook adviseren welke stijl en kleur het best in uw interieur past.
Onze ruime collectie Banken & Fauteuils en eetkamerstoelen van topkwaliteit in meedere prijsgroepen bieden de mogelijkheid om in te spelen op de wensen van onze klanten waaronder ook maatwerkbanken, fauteuils, relaxfauteuils en eetkamerstoelen.
Onze klanten kennen ons ook vanwege ons ruime hout maatwerkprogramma.
hout maatwerk

MODEL

Kies uit de vele voorbeelden in onze toonkamers of uit ons enorme archief of wellicht heeft u zelf een idee of schets die wij verder kunnen uitwerken.

MAAT

Wij kunnen al onze meubels aanpassen aan uw situatie,daar houden wij altijd rekening mee tijdens het opstellen van uw persoonlijke interieurplan.
Dus is het niet nodig om in uw nieuwe interieur met standaardmaten rekening te houden. Onze meubelmakers werken in eiken, grenen, kersen, iepen, vuren, kastanje, essen, beuken, walnoten, moulmein teak, red alder, zebrano, maple. 
Ook is het mogelijk om een combinatie met RvS, glas, leder of mdf te maken.
Naast deze massieve houtsoorten werken we in diverse speciale edelfineren zoals wenge, palissander, mahonie, eucalyptus, zwarte kabbes en olijf.

STIJL

U kunt ook voor een bepaalde stijl kiezen zoals Art Deco,  Mediterraan,    Romantisch, Sober, Chique, Modern, Basic, Tijdloos, Robuust, Klassiek, Engels, Frans, Oosters, Landelijk of Geleefd. Dat beperkt de keuzes die nog gemaakt moeten worden, want bij elke stijl passen bepaalde modellen, houtsoorten, kleuren en afwerkingen!

UITSTRALING

Glad of ruw. Nieuw of oud. Strak of bewerkt.
De uitstraling is bepalend voor het eindresultaat. Wij kunnen de uitstraling van elk meubel of houtsoort aanpassen. Aan de hand van de vele meubels in onze toonkamers kunt U zelf zien hoe uw meubel er uit kan gaan zien.

KLEUR

Onze meubels worden volgens uw wens afgewerkt. Naast verf (mat tot hooglans)maken wij ook gebruik van beitsen. De kleur wordt bepaald door de diverse beitsmethodes. De natuurlijke pigmenten, die wij gebruiken versterken de natuurlijke kleur. Vervolgens wordt een beschermlaag  over de kleurafwerking aangebracht. Dit kan een olie, was of laklaag zijn afhankelijk van het gebruik of de uitstraling. Wij adviseren U graag!
Interart Interieurs levert echt maatwerk in meubelen.

Contact Amstenrade

Hoofdstraat 67-69
6436CC Amstenrade
Tel: 046-442 32 88
E-mail: info@interartinterieurs.nl
Woensdag t/m vrijdag 11.00 -16.30 uur
Zaterdag van 11.00 -16.00 uur
Bezoek op afspraak is mogelijk, ook op maandag of dinsdag

Routebeschrijving

Contact Simpelveld

Nieuwe Gaasstraat 1, 2, 7a
6369VK Simpelveld
Tel: 045-544 31 61
E-mail: interart@kpnmail.nl
Dinsdag t/m vrijdag 10.30-17.30 uur
Zaterdag van 10.30-16.30 uur
's avonds op afspraak

Routebeschrijving