Interart Interieurs

Toevallig kwamen wij terecht in de zaak van Interart Interieurs in Simpelveld en trof daar een enthousiaste Leron, die mij rondleidde tussen de prachtige meubelen, waarvan het meerendeel door hem en zijn broer Björn zijn gemaakt.
En een zaadje was bij ons gezaaid. Het groeide uit om een bank door Interart Interieurs te laten maken. Een bank met onze ideeën. En geloof me alles is mogelijk.
Na een thuisbezoek van Leron en wat schetsjes onzerzijds, is Interart aan de slag gegaan. Eerst het bouwen van het frame en daarna het bekleden van de bank. Met de ideeën van ons er dik in verwerkt. Vorige week in Amstenrade het zitten uitproberen met een even enthousiaste Björn om het zitcomfort naar onze eigen smaak af te werken.
Je wordt meegenomen naar de werkplaats waar een stoffeerder, als dat het goede woord is voor deze kunstenaar, met zichtbaar plezier je ook nog wat ander vakwerk laat zien.
En nu vandaag geleverd. In een woord schitterend. Schitterend! Vakwerk van de bovenste plank.

Heren, bedankt.
John en Trees MaesBeste heer Huijnen,

 

Na enige voorbereidende werkzaamheden qua bekabeling e.d. hebben we het tv-meubel ingericht en definitief geplaatst, zie bijgevoegde foto´s.

Na de opfrisbeurt van onze salon- en bijzettafels, die weer als nieuw ogen, geeft het tv-meubel naar onze mening een extra cachet aan onze inrichting.

We vinden het zeer prettig en klantvriendelijk dat het meubel aangepast kon worden naar onze wensen qua uitvoering en maatgeving, en dat hiervoor geen extra kosten werden berekend.

Via deze weg willen we u nogmaals danken voor uw deskundige maar ook enthousiaste inbreng.

We zullen deze prettige ervaring dan ook zeker delen met anderen.

met dank en vriendelijke groet,

Fam. Peters

 Wij hebben op goed advies van Leron daar een eettafel, salontafel en 6 stoelen besteld.

Het resultaat is prachtig en de service is uitmuntend, hebben de tafels en stoelen door omstandigheden zelfs veel langer bij hun mogen opslaan.

m.vr.gr. A. Timmermans


Beste Leron,
 
Hierbij willen wij je bedanken voor het logen van al onze antieken deuren en de adviezen die je ons de afgelopen 2 jaar hebt gegeven! Het resultaat mag er zijn!
 
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Teus Mallée
Eys

Beste Leron,
 
Zoals bij jou bekend is, ontstond 5 jaar na levering van 2 mooie kasten door Interartinterieurs Simpelveld een probleem met een deur van een van deze kasten. Wij hebben toen met Leron contact opgenomen. Hij is toen zelf komen kijken bij ons thuis en stelde voor om deze deur door hen gratis te laten repareren. Deze reparatie is correct uitgevoerd en is voor ons het bewijs dat Interartinterieurs aan service en kwaliteit hoge eisen stellen, zodat zij tevreden klanten blijven behouden.
Hiervoor onze dank.
 
Klant uit Heuvelland

Geachte medewerkers van de firma Interart

 
Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor de op maat gemaakte meubels van onze zus Lydia, die zeer slechtziend is en daarnaast ook nog eens klein van stuk.
Toen de woonvorm waar zij deel van uitmaakte zou worden gesloten en nagenoeg de hele groep zou verhuizen naar een ander wooncomplex, hebben wij (op advies van Marianne uit Stein) contact met jullie gezocht om te bekijken wat de mogelijkheden waren.
We waren blij verrast om te merken hoe goed er met ons werd meegedacht om de beste oplossingen te vinden voor iemand die slecht ziet en waar bij de aanschaf van meubels dus met meer zaken rekening gehouden moet worden dan bij ziende mensen: contrasterende kleuren, geen poten die uitsteken, ruwe(re) tafeloppervlakken zodat de spullen er niet vanaf kunnen glijden. Het kon allemaal en het werd ook zo door jullie geregeld. De levertermijn werd aangepast aan de verhuisdatum, zodat de nieuwe meubels er stonden op de eerste dag dat zij haar nieuwe appartement kon betrekken. Super! Ze gebruikt nu dagelijks de voor haar speciaal ingekorte en aangepaste relaxfauteuil, de salontafel en TV-kast. Zelfs haar bureautafel kon in dezelfde kleur worden gespoten dan de andere meubels, waardoor deze voor haar beter herkenbaar is in de ruimte.
Onze hartelijke dank voor jullie snelle service en we hebben al diverse adreskaartjes uitgedeeld aan andere bewoners van de Woonbegeleidvorm.
 
Familie Heijnen
 

Vorige week hebben we onze massieve meubels terug gekregen geloogd en gewhitewashed. Ik (Sjaak) met name was wel benieuwd hoe het eind resultaat zou zijn. Ik moet eerlijk toegeven dat onze hoek van de kamer een hele andere uitstraling heeft gekregen. En wel naar het positieve.
Wij zijn met het eind resultaat heel tevreden. Verder een compliment aan jou Leron. Je hebt ons van het begin af duidelijk gemaakt wat de mogelijkheden zouden zijn de voor- en nadelen goed op een rij gezet, zodat we wisten waar we aan gingen beginnen. Wat we heel fijn hebben gevonden is dat jij je de moeite nam om nog eens te komen kijken in ons huis,  voordat we definitief besloten welke kleur we zouden kiezen.
Dank je wel voor alles en nog veel succes voor de toekomst.
 
Bertie en Sjaak
Landgraaf

Geachte heer L.Huijnen,.

Wij zijn zeer tevreden over de banken.
Ook de uitleg aan huis was perfect.
Wij komen zeker nog terug voor de zwarte bank.

Met vriendelijke groet,
MP van den Eijnden
Heerlen


Voor de inrichting van ons eerste huis hebben wij alle woonkamer meubels naar volle tevredenheid gekocht bij Interart Simpelveld / Amstenrade. Na de verhuizing naar ons nieuwe huis bleek de eetkamertafel te groot voor de nieuwe plek. Na contact met Interart was het vermaken van de tafel geen enkel probleem!

We kregen zolang een prima leentafel en na enkele aantal weken kwam de tafel als nieuw retour in de gewenste afmeting.

We zijn wederom zeer te spreken over de prima service en vakmanschap van Interart Simpelveld / Amstenrade
Fam. Bonten
Simpelveld

Een mooie TV-kast laten maken in eiken geruwd met noesten. Goede kwaliteit en een prettige en professionele service.

Bedankt!

Groeten van Dennis en Patricia Lemmens
Simpelveld


Beste Leron,

Wij hebben in de afgelopen jaren diverse meubelstukken voor onze woning door jou laten leveren. Onze ervaring met interartinterieurs kan kort worden samengevat: uitstekende kwaliteit, betrouwbaar, geweldige service, zeer klantvriendelijk, zeer correct, goede prijs/kwaliteit verhouding, altijd bereid net dat ietsje meer te doen om de klant tevreden te stellen.

Kortom, wat ons betreft een 10 en als we weer eens wat nodig hebben weten we waar we moeten zijn.

Met vriendelijke groet,

Ben en Riet Haacke
Kerkrade

Waarom ver gaan zoeken als de oplossing letterlijk om de hoek ligt.
Wij hebben diverse meubels gekocht bij Interart en zijn zeer te spreken over de klantvriendelijkheid, flexibiliteit, prijsstelling en levertijd.
Alles is mogelijk en zowel het product als ook het advies is maatwerk.
Geen gladde verkooppraatjes van de woonboulevard, maar gewoon eerlijk en gedegen advies voor een faire prijs.
 
K.L. te Simpelveld


Al vele jaren doe ik zaken met Interart Interieurs. In ons kantoor in Hulsberg staat een lange eikenhouten tafel met oranje stoelen die voor de gemiddelde passant niet te missen zijn. We zijn er dan ook trots op. Geleverd door Interart. Goede kwaliteit en top service voor een concurrerende prijs. Wat wil je nog meer.

Rob Kusters
Tripolis Business Support


Beste Bjorn,

Graag willen we jou bedanken voor de uitstekende service en de extra attentie. We zijn hier erg over te spreken.

Maurice en Ellen Peerebooms-Offermans
Berg aan de Maas

"Wij zijn uitermate tevreden over de zeer deskundige advisering van Bjorn en
Leron Huijnen.
In de afgelopen jaren hebben wij mede op hun interieuradvies, diverse
meubelen gekocht.
Interart is in kwaliteit, service en maatwerk zeer zeker een aanwinst voor
onze regio. In de prijs-kwaliteit verhouding staan zij aan de top van de
regionale en nationale meubelbranche, en met name de aftersales is
uitstekend te noemen.
Wij hebben enorm veel plezier van de door Interart geleverde
meubelen en kunnen deze meubelzaak van harte aanbevelen".
Nelly en Rob Jansen uit Ulestraten.

Mijn ervaring is alleen maar positief!

De aandacht, het goed luisteren naar mijn opmerkingen (bij het maatwerk dat
mijn relaxfauteuil was) en de correcte afhandeling van het hele traject,
verdiend een dikke pluim! Alle afspraken werden zonder uitzondering
nagekomen. De prijs- kwaliteitverhouding was super; alle benodigde
aanpassingen waren mogelijk én betaalbaar. Het werd mij mogelijk gemaakt om
echt een relaxfauteuil aan te schaffen die bij mij past.

Ik heb enorm veel plezier van mijn stoel en kan deze echt niet meer missen!
Jullie zien mij vast en zeker in de toekomst weer terug in jullie zaak.

Marianne uit Stein

Meubels kopen bij Interart Interieurs in Simpelveld,

We zochten een nieuwe eettafel met stoelen. Zo kwamen we bij Interart terecht. In de showroom stonden diverse tafels en stoelen. Alles was mogelijk, zoals de soort hout, dikte van het blad, de afwerking, de kleur, afmetingen enz enz. Het zelfde natuurlijk ook voor de stoelen. Nu 1 jaar later hebben we er ook nog een salon tafel, bijzet tafeltjes en een 3 delig bankstel gekocht. Dit alles correct volgens afspraak thuis afgeleverd. Voor ons een winkel waar kundige kennis aanwezig is voor het realiseren van persoonlijke wensen, kwaliteit en service achter af hoog in het vaandel staat geschreven en afspraken worden na gekomen. Ook in de toekomst gaan wij voor onze meubel wensen zeker weer naar Interart.

Ilona en Robert


Wij hebben de laatste jaren meerdere meubels laten maken bij Interart Interieurs. Je wordt deskundig geadviseerd en geen enkele wens is onmogelijk. Onze meubels zijn prachtig geworden. Probleempjes worden perfect opgelost en wel zo, totdat het gewenste eindresultaat er is, dit vonden wij echt heel goed.

Wij zullen ook in toekomst vanwege de goede service en produktkwaliteit zeker bij Interart Interieurs terugkomen als wij nog eens een meubelstuk nodig hebben.

Bart & Ilona

 

Wij hadden nog een ebbenhouten boom thuis liggen die we in 1979 mee hadden gebracht uit Malawi.
We besloten dat het tijd was om van dit mooie stuk hout een computertafel te laten maken.
Eerder waren we al zeer tevreden over Interart uit Simpelveld.
Leron Huijnen heeft ons eerst uitvoerig uitgelegd wat de mogelijkheden waren.
Daarna besloten we dat de boom gezaagd kon worden in planken van 2 cm dik.
Nu pronkt onze zwarte Afrikaanse tafel, gemaakt door de firma Interart, in onze woonkamer.
Chapeau voor dit mooie stuk handwerk.
 
Iemand uit Zuid Limburg.


 

Interart heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding: prima kwaliteit en een schappelijke prijs.De dienstverlening is uitstekend en prettig. Op mijn uitdrukkelijke verzoek heeft meneer Huijnen (Interart Simpelveld) een enkele bankstellen voorgeselecteerd die mogelijk aan wensen zouden voldoen. Dat maakte voor mij de keuze veel makkelijker. Ik geniet nu al ruim een jaar van mijn prachtige bank! De daarna aangeschafte en op maat gemaakte salontafel past er prima bij.

Ik raad iedereen die meubels wil kopen aan om bij Interart te gaan kijken!

Marian, Roermond

 

Contact Amstenrade

Hoofdstraat 67-69
6436CC Amstenrade
Tel: 046-442 32 88
E-mail: info@interartinterieurs.nl
Woensdag t/m vrijdag 10.30 -17.30 uur
Zaterdag van 10.30 -16.30 uur
's avonds op afspraak

Routebeschrijving

Contact Simpelveld

Irmstraat 62-64
6369VB Simpelveld
Tel: 045-544 31 61
E-mail: interart@cuci.nl
Dinsdag t/m vrijdag 10.30-17.30 uur
Zaterdag van 10.30-16.30 uur
's avonds op afspraak

Routebeschrijving